Αρχική Σελίδα

AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Από το 2009, η Co. τεχνολογίας επίδειξης Axnew, έχει αναπτύξει τη βιομηχανική εγχώρια αγορά επίδειξής της ως ηγέτη στην τεχνολογία επίδειξης. Με την επαγγελματική πείρα ετών, το τμήμα πωλήσεων παρέχει τη τεχνική υποστήριξη και την επαγγελματική πρόταση στους πελάτες μας, η ομαδική εργασία Ε&Α έχει προσπαθήσει πάντα να σχεδιάσει και παρέχοντας τις καλές λύσεις πελατών μας, τον κύριο αναπτυγμένο πίνακα και τα όργανα ελέγχου A/D μας περνούν η βιομηχανική δοκιμή και πήραν το CE, FCC, πιστοποιητικά Rohs.

 

Η ομάδα παραγωγής είναι κύρια των πλούσιων ηλεκτρονικών συστατικών και οι πόροι στους προμηθευτές, αρκετά από πολλά οφέλη θα παράσχουν είναι τα εργαλεία που θα επιτρέψουν σε μας για να είναι αποδοτικότερους, παραγωγικός, αποτελεσματικός, και το πιο σημαντικό, θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ Axnew και των πελατών μας, το οποίο θα μας κάνουν τους σφαιρικούς προμηθευτές.

Αυτήν την περίοδο έχουμε καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη σχέση με τους πελάτες σε αυτήν την βιομηχανική γραμμή επίδειξης σε όλο τον κόσμο.

 

Επίδειξη AXNEW developes η επιχείρησή μας μέσω των εκθέσεων, Alibaba, σφαιρική πλατφόρμα πηγής B2B γρήγορα αυτά τα έτη. Εμπιστευόμαστε από τους πελάτες που αποτελείται από τους αρχικούς κατασκευαστές εξοπλισμού, βιομηχανία συσκευών ελέγχου, χρήστες εφαρμογών αυτοματοποίησης από περισσότερες από 50 χώρες.

 

Επιμένουμε χρησιμοποιώντας τις νέες και αρχικές επιτροπές, ειδικά ο βιομηχανικός βαθμός, για τα όργανα ελέγχου και τις προσαρμοσμένες επιδείξεις μας. Οι σταθεροί προμηθευτές μας είναι κυρίως Auo, αιχμηρό, Chimei, Boe, Samsung, επιτροπές LG.

 

Τα προσαρμοσμένα προϊόντα είναι η ευνοημένη επιχείρησή μας. Οι πελάτες θα μπορούσαν να μας μοιραστούν οποιεσδήποτε πληροφορίες για τις ιδέες σας και να μας αφήσουν να τροποποιήσουμε τα τυποποιημένα προϊόντα.

 

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Το 2009, τα προϊόντα Axnew'main είναι η επιχείρηση εμπορικών συναλλαγών των επιτροπών LCD και τα τυποποιημένα μεγέθη των ανοικτών οργάνων ελέγχου πλαισίων.

 

Το 2012, Axnew έχει 3-4 τεχνικούς μηχανικούς για να αναπτύξει τα βιομηχανικά όργανα ελέγχου βαθμού μας. Αναπτύξαμε το βιομηχανικό πίνακα ελεγκτών μας με την ευρεία θερμοκρασία (- 25 βαθμοί σε 80 βαθμούς), για να υποστηρίξουμε την επίδειξή μας στο σκληρό εργασιακό περιβάλλον.

 

Το 2014, τα δημοφιλή προϊόντα μας είναι υπέρ-χωρητικά όργανα ελέγχου αφής, βιομηχανικά touchs με μπροστινό bezel IP65 γιατί η επιτροπή τοποθετεί, υψηλές επιδείξεις brightess για τις υπαίθριες εφαρμογές, οι οποίες λαμβάνουν τον όγκο εξαγωγής περίπου 45%-50%.

Το Axnew καθιέρωσε επιτυχώς τη μακροπρόθεσμη σχέση με τους πελάτες σε αυτήν την βιομηχανική γραμμή επίδειξης σε όλο τον κόσμο. Όλες οι επιδείξεις είναι με το CE, FCC, rohs συμμόρφωση.

 

Το 2016, Axnew επεκτείνει την επιχείρηση και τα gurantees μας η υπηρεσία εξουσιοδότησής μας, μερικοί συνεργάτες από τη Γερμανία, ο Καναδάς θα μπορούσε να κάνει τη βασική συντήρηση, η κύριες παραγωγή και η υπηρεσία εξουσιοδότησής μας είναι στην Κίνα.

 

Εκτός αυτού, ηλεκτρονικά εκθέματα του Χογκ Κογκ, Ταϊβάν Computex, εκθέματα οθονών επαφής της Σαγκάη κ.λπ. θα μας βοηθούσε για να παρουσιάσει προϊόντα μας σαφώς. B2B η πλατφόρμα, παραδείγματος χάριν Alibaba θα άφηνε τον πελάτη μας να κάνει τα εμπόρια εύκολα.

Με την επαγγελματική πείρα ετών, εμπιστευόμαστε από τους πελάτες που αποτελείται από τους αρχικούς κατασκευαστές εξοπλισμού, βιομηχανία συσκευών ελέγχου, χρήστες εφαρμογών αυτοματοποίησης από περισσότερες από 40 χώρες.

Τώρα προετοιμάζουμε το πρώτο distrubutor στην Ευρώπη. Το Axnew αναμένει με ενδιαφέρον ειλικρινά τη συνεργασία σας!

Κίνα AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : AXNEW

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5.5 Million-8Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα AXNEW DISPLAY TECHNOLOGY CO.,LTD Πιστοποιήσεις
αναγνώσιμη επίδειξη φωτός του ήλιου

17 αναγνώσιμο όργανο ελέγχου HDMI φωτός του ήλιου ίντσας 1280x1024 1000nits Dimmable

VGA DVI 10.4In αναγνώσιμη επίδειξη φωτός του ήλιου 1000cd/M2

Αναγνώσιμη LCD του AR 600 ψειρών επιτροπή 19 ίντσα 4mm φωτός του ήλιου μετριασμένη χωρητική αφή

1500 cd/m ² έξοχο φωτεινό 1920x1080 24,0 βιομηχανική LCD επιτροπή ίντσας με Hdmi μέσα

Μίνι PC επιτροπής αφής

I3 επεξεργαστής 10,4 το 1024 ανοικτό PC 350cd/m2 επιτροπής πλαισίων x768

7» TFT ενεργό PC επιτροπής αφής μητρών μίνι με την ανθεκτική σύσπαση 6,0 O.S αφής

12» 4/3 ανθεκτικό μίνι PC δροσισμένο παθητική φωνή 12V επιτροπής αφής για τα βιομηχανικά περίπτερα

Fanless ευρύ PC 1280x800 επιτροπής αφής οθόνης μίνι χωρητικό με τον πυρήνα J1900 τετραγώνων

ανοικτό όργανο ελέγχου πλαισίων LCD

Το σήμα εισάγει το ανοικτό όργανο ελέγχου πλαισίων LCD 18,5» 1366x768

15.6» ευρεία επίδειξη πλαισίων LCD σχήματος 1920X1080 ανοικτή

4A 48W ανοικτή πλαισίων LCD οθόνη αφής οργάνων ελέγχου χωρητική 10,1 ίντσα με την εισαγωγή VGA Hdmi

Ανοικτό πλαίσιο 4/3 χωρητικό λεπτό σχέδιο οργάνων ελέγχου αφής 10,4 ίντσας με RGB DVI

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy | Κίνα βιομηχανικά όργανα ελέγχου LCD προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2022 industrialtouchpanelpc.com. All Rights Reserved. Developed by ECER